maanantai 26. elokuuta 2013

Olohuoneen matto osa 2

Mattoa olohuoneeseen en vielä vaihtanut ja täydellinen matto onkin vielä löytämättä. Meillä on ollut lattialla monta vuotta käytössä täys valkoiset Ikean puuvillamatot kolmessa eri koossa. Olen tykännyt matoista niiden helppouden ja keveyden takia. Nyt vielä etsin sitä oikeaa mattoa, jossa olisi sitä jotakin :)

Tässä pari kuvaa valkoisesta matosta olohuoneessa. Jotain se vielä kaipaisi, vai mitä? 



Mustaa Luhta Köysi rahia olen pitkään miettinyt. Se sopisi kivasti valkoisen maton seuraksi ja toisi samalla sitä mustaa olohuoneeseen :)


Kuva Luhta.fi

Saa nähdä mitä vielä keksin :) 

Koti

Niinhän siinä sitten kävi, että Annon Pandora villamatto jäi taas kauppaan ja jatkan samalla valkoisella puuvillamatolla, kuin aikaisemminkin. Sitten kun oikea yksilö löytyy, tarpeeksi valkoisin yksityiskohdin, olen valmis maton vaihtamaan :) Laitan kuvia valkoisesta puuvillamatosta myöhemmin tulemaan.

Tässä kuvia tänään meiltä.


Mukavaa viikon alkua!

torstai 22. elokuuta 2013

Olohuoneen matto

Meillä on olohuoneessa ollut pitkään täys valkoinen puuvillamatto,joka on palvellut tarkoitustaan hyvin. Halusin kuitenkin kokeilla mattoa, jossa olisi vähän sitä mustaa ja kuviointia. Kokeilin aikaisemmin keväällä Annon Pandora villamattoa harmaavalkoisena, mutta valkoinen ei ollut valkoinen, vaan pikemminkin kellertävä luonnonvalkoinen. Ei siis meidän valkoiseen lattiaan sopinut ollenkaan!

Nyt halusin koittaa Pandora mattoa vielä mustavalkoisena ( toivoen,että valkoinen olisi valkoisempi tällä kertaa ). Ja olihan se valkoisempi ja kivemman näköinen. 


Saa nähdä miten maton kanssa käy :)



sunnuntai 18. elokuuta 2013

Sunnuntai projektia

Meidän "vanha" ruokapöytä ( Ikean tammiviiluinen pöytä ) on saanut aikaisemmin valkoisen lakkauksen,joka on alkanut lasten myötä vähän rapistumaan. ( Huomaa, lapset iloisesti rapsutelleet sitä pikku kätösillään ja ruokailuvälineillä! ) Nyt ajattelin rapsutella valkoisen lakkapinnan pois ja käsitellä pöydän uudestaan. Mielessä on ollut lakata pöytälevy mustaksi ja jättää muu pöytä valkoiseksi, mutta tämä siis vielä mietintäasteella. Toinen vaihtoehto on lakata pöytä edelleen valkoiseksi. 


Pöydän haluan äkkiä kuntoon, joten nyt takaisin töihin :) Katsotaan minkä värinen pöydästä tulee!

perjantai 16. elokuuta 2013

Inspiraatioita syksyyn

Pientä kuvakollaasia syksyn himotuksista. Haaveilen aina syksyksi uusia tekstiilejä tyynyjen ja vilttien muodossa. Tänä syksynä haluan edelleen musta valkoista, raitaa sekä tekstityynyjä. Lisänä olen ihastunut yksinkertaisiin marokkolaiskuvioihin sekä chevroniin.

Tällä hetkellä tilauksessa on Annon maroccolaiskuvioinen matto musta-valkoisena tietysti. Saa nähdä sopiiko meidän olohuoneen sisustukseen. Annon villamatto olisi materiaaliltaan sekä kuvioinniltaan sopiva

Olen ihastunut Tine K:n silkkisiin lampunvarjostimiin. Vanha Ikean valkoinen keittiön lamppu voisi saada uuden ilmeen mustasta kankaasta. Ja ah niin ihana Ylva Skarpin Serendipity taulu. Sellaisen voisin koittaa tehdä itse. Paljon siis mietittävää syksyn iloksi.

Kuvat lainattu (House of Philia).
  

torstai 15. elokuuta 2013

DIY lyhdyt syksyksi

Olen kovasti syksy talvi ihminen, joka nauttii kotona lämpöisessä olemisesta, kynttilöiden polttamisesta villasukat jalassa:) Ei siis ihme, että ajattelin tuunata vanhat kellertävän valkoiset hieman ruostuneet lyhdyt. Ja tietysti mustalla, mattamustalla. Nyt sain tuunaamalla "uudet" sisustukseen sopivat lyhdyt ja kynttilöiden polttelu alkakoon!




Mitä pidätte vanhoista uusista lyhdyistäni? Tuo lisää mustaa sisustukseen, niitä on nimittäin kaksin kappalein! Musta spraymaali on aivan loistava tällaisiin pikkutarkkoihin paikkoihin!



Pieniä juttuja

Olemme muutaman vuoden asuneet täysvalkoisen sisustuksen keskellä ja nyt on aika saada tähän muutosta. Ei,se ei tarkoita mitään punaista,vihreää,keltaista yms. värejä. (Sinistä voisin kyllä harkita) Vaan mustaa! Ihanaa mustaa sinne tänne. Saa nähdä onko meillä vuoden päästä enemmän mustaa kuin valkoista:)



keskiviikko 14. elokuuta 2013

DIY vanha kaappi




Meillä on ollut muutama vuosi aika valkoinen sisustus,lattiaa myöten! Pikkuhiljaa sieltä yltiö valkoisesta ollaan tultu vähän modernimpaan suuntaan ja kaiken tän muutostyön jälkeen,meiltä löytyy enemmän ja enemmän mustaa. Musta väri antaa sisustukseen sitä pientä edgeä,joka meiltä puuttui kokonaan!

Olen ollut kiinnostunut vanhojen ja käytettyjen kalusteiden tuunaamisesta,joten loppulomalle halusin pienen projektin kaapin merkeissä:) 

Huutonetistä hyvä yksilö löytyi kohtuu hintaan,joten ei kun huutamaan ja hakemaan! Saatiin siis antiikkipetsattu lasiovillinen  vitriinikaappi meille odottamaan maalausta. Kauaa ei tarvinnut odottaa, kun kaappi sai mustan vahan pintaan jo samana iltana. (Huomaa asian osaisen malttamattomuus:))

Aikaisemmin Porvoossa käydessämme löysin aivan ihanat posliiniset oven nupit valkoisilla kukilla,jotka oli pakko kotiuttaa. Siihen ne nyt sopivat aivan loistavasti, uuteen vanhaan kaappiin!



Uuden kaapin ihanat nupit


Tällaisista huomenna asiaa :)


Blogi ollut mietinnässä pitkän aikaa!

Minulle on ollut pitkä prosessi päästä aloittamaan bloggailu. Pitkään olen tätä miettinyt ja sulatellut asiaa ja nyt ajattelin, että mun on tää tehtävä, jotta saan itselleni mahdollisuuden näyttää mihin pystyn ja antaa ispiraatiota myös muille kiinnostuneille. Toivon saavani tästä paljon irti itselleni ja lisä inspiraatiota sisustamiseen!


Ja taulun sanat on niin totta:)

DIY taulut sadepäivän ilona



Eilen ihastuin suuresti tekemiini sisustustauluihin,jotka ajattelin laittaa seinälle kollaasin muodossa. Innostuin Ylva Skarpin ja Therese Sennerholtin ihanista grafiikoista. Pientä piristystä valkoista seinää koristamaan. Tauluihin tein Phoster ohjelmalla teksti tauluja ja netistä surffaillessani löysin mitä ihanimpia marokkolaisia kuva! Ja eikun printtailemaan! Nyt olen tyytyväinen saavutukseen,sitten vielä kun saan ne seinälle:)



Mitäs pidätte innostuksestani marokkolaisiin kuvioihin? Ja pahoittelut kuvan laadussa,tässä vielä opettelen:)