tiistai 3. syyskuuta 2013

Syyspuuhastelua

Tänään on päivä mennyt taas sisällä lapsen sairastellessa, joten on ollut hyvää aikaa käydä liinavaatekaapin sisältöä läpi. Harmi, että en tajunnut ottaa kuvaa ennen, sillä kaappi oli sekainen ja hyvin täynnä ennen siivousta. Nyt näyttää jo vähän paremmalta :)


Meillä on liinavaatteille Pentikin uusvanha lasiovillinen kaappi, johon on kiva laittaa puhtaat lakanat ja pyyhkeet. Joitakin vuosia sitten karsin lakanat ja pyyhkeet käsittämään ainoastaan valkoisen, harmaan ja pellavan väriä, joten minusta ne on kiva laittaa esille.

 
Meidän kaapista löytyy Gantin ja Ralph Laurenin pyyhkeitä ja H&M:n ja Finlaysonin lakanoita, pääasiassa valkoisena :) Olen ihastunut pellavaan lakanoissa ja muuta en enää käyttäisikään. 



Nyt on kiva, kun kaappi ei pursua liitoksistaan ja näyttää hyvältä ulos päin. Vielä kun se pysyisikin pitkään siistinä :)

maanantai 2. syyskuuta 2013

Kynttilöitä

Vaikka kesä on lopuillaan ja syksy alkaa, positiivista tässä pimenevässä illassa on, että saa poltella taas kynttilöitä. Ja niitähän taas poltellaan :) Otin esiin myös "kaamosvalot" ja laitoin lyhtyyn tunnelmaa luomaan. Tästä se alkaa, syksystä nauttiminen. 

Vilttiin kääriytyneenä kynttilöiden hämystä ja hiljaisuudesta nauttiminen. Siitä on tämä maanantai-ilta tehty :)




Mukavaa viikon alkua!